DE JONG NES BV is eind 2007 opgericht door, Arie de Jong (1953):


“Mijn hele werkzame periode tot nu toe was ik actief in de bouw- en vastgoedsector. Vanaf 1976 als tekenaar en opzichter bij architectenbureaus in Drachten en Heerenveen. Vanaf 1983 bij Jorritsma Bouw BV te Bolsward. De eerste jaren als tekenaar, calculator en werkvoorbereider in de woning- en utiliteitsbouw. Begin jaren negentig als projectleider en bedrijfsleider op bouwprojecten in Nederland, Rusland en Duitsland. Vanaf 1995 als directielid/dga, met als hoofdtaak commercie, PR en projectontwikkeling.”


Vanaf eind 2007 dus geheel zelfstandig in het vastgoed.

PLANONTWIKKELING

Vanuit DE JONG NES BV houd ik me voornamelijk bezig met het ontwikkelen van vastgoed. Ik ben daarom geïnteresseerd in alle soorten van locaties voor (her)ontwikkeling. Vooral het ontwikkelen van RECREATIEF VASTGOED is een speerpunt van de laatste jaren. Vanuit diverse B.V.’s ben ik als d.g.a. betrokken bij de ontwikkeling van:

  1. -41 chalets te Midsland Terschelling. (Schuttersbos B.V.)

  2. -79 recreatieappartementen Landal West Terschelling (NIPA Recreatie)

  3. -55 chalets en 20 recreatiewoningen te Terkaple. (D.M.G. Planontwikkeling B.V.)

  4. -36 recreatieappartementen op Vlieland. (Vlieduyn Recreatie B.V.)

  5. -10 vaar-in woningen te Langweer. (De Alve Marren B.V.)

  6. -  2 Wonen-werken kavels te Akkrum. (De Jong Nes B.V.)

  7. -

VOOR VERKOOP VAN UW CAMPING OF RECREATIEPARK KUNT U DE MOGELIJKHEDEN VRIJBLIJVEND EN DISCREET MET MIJ PERSOONLIJK BESPREKEN.Voor het maken van uw eigen plannen, geef ik u graag advies. Ik kan u ondersteunen bij de keuze van een locatie, vergunningsaanvragen en kostenbegrotingen. Door  mijn netwerk heb ik goede contacten met specialisten op alle gebied binnen het onroerend goed.Voor eigen belegging, maar ook voor derden, ben ik geïnteresseerd in uw vastgoed. Ik doe daarom graag een goed bod op uw vastgoed. Neem gerust contact met mij op.
Arie de Jong

BELEGGINGEN

BOUWADVIEZEN